Partners

’t Kastheel is een groot voorstander van gelijkwaardige samenwerking. Buiten de reguliere externe stakeholders, die wij eveneens zien als partners, werken wij nauw samen met de volgende organisaties:

Logo Wagterveld Zorg

Wagterveld Zorg is gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, en/of een psychiatrische aandoening. Wij begeleiden op dit moment 30 mensen met verschillende ondersteuningsvragen. Het merendeel van deze mensen is verbonden aan de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Een kleinere groep is verbonden aan de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in de vorm van Beschermd Wonen. We richten ons in eerste instantie niet op de problematiek, maar juist op de ondersteuningsvragen die iemand heeft. Iedere cliënt krijgt maatwerk op het gebied van wonen, werken en het invullen van zijn of haar vrije tijd. Iedereen heeft zijn of haar eigen individuele traject. Niet samen met anderen, maar echt zelfstandig wonen en als individu meedoen in de echte wereld. Neem een kijkje op www.wagterveldzorg.nl.

Logo V2 Visueel

V2 Visueel is gespecialiseerd in logo-ontwerp · animatie· grafisch ontwerp · visueel ontwerp · advertentieontwerp · webdesign · werkontwerp · illustratie · videobewerking · printontwerp.

V2 visueel heeft ons op vele vlakken ondersteund en geholpen met het opzetten van website, tot ontwerpen van video’s maar ook prachtige visuele ontwerpen voor de website en social media. Een enorm gedreven en creatieve partner dus.

Logo Studio 89

Studio 89 helpt bedrijven te groeien in effectieve communicatie, resultaten te halen en een relatie op te bouwen met hun doelgroep.

“We slaan de brug tussen het maken en het uitvoeren van strategie. We brengen de doelen van je bedrijf in lijn met de behoeften van je klanten, zo werken we mee aan de meerwaarde van jouw bedrijf.”

Studio 89 ondersteunt ons met het onderhouden van onze websites en zet zich in om onze communicatie duidelijker, efficiënter, effectiever en beeldender te maken.