Mensen & wonen

Cliënten aan het woord

FOTOZOMER201

Locatie De Kattewaard

“Ik ben blij dat ik veel buiten kan werken, met de katten kan spelen en in mijn vrije tijd mag genieten van televisie kijken. Dat was vroeger wel anders.”

Stichting Ela - Avond shoot Kampen_200625#1.013

Locatie De Kattewaard

“Ik vind het hier mooi wonen in de rust tussen de melkboeren. Ik heb een mooi uitzicht hier vanuit mijn kamer, heerlijk rustig en natuur.”

Stichting Ela - Avond shoot Kampen_200625#1.043

Locatie De Kattewaard

“Het werken is heel duidelijk en lekker buiten. Ook werk ik graag met onze geiten en konijnen. We gaan in de zomer altijd lekker pootje baden aan de IJssel!””

We kijken naar wat wél kan

Ons uitgangspunt is dat mensen met een beperking zo gewoon mogelijk kunnen leven. In hun eigen thuis en afgestemd op hun individuele behoefte.

Medewerker in beeld

De medewerkers van ’t Kastheel worden geselecteerd op basis van persoonlijke vaardigheden. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten zodat wij als team optimaal presteren.

Ernst-Jan

“Wat heel mooi is het team met verschillende karakters. Ik ben op latere leeftijd erachter gekomen dat ik een hart voor de zorg heb.”

Myrthe

“Na een leuke activiteit of een fijne dag werken met zijn allen, dan geniet ik volop van de glunderende gezichten van de bewoners. Want dat is waar ik het voor doe.”

Jeroen

“De client begeleid je ieder op zijn eigen manier. Kijk naar wat ze kunnen en niet naar wat ze niet kunnen.”