Cliënten aan het woord

FOTOZOMER201

Locatie De Kattewaard

“Ik ben blij dat ik veel buiten kan werken, met de katten kan spelen en in mijn vrije tijd mag genieten van televisie kijken. Dat was vroeger wel anders.”

Stichting Ela - Avond shoot Kampen_200625#1.013

Locatie De Kattewaard

“Ik vind het hier mooi wonen in de rust tussen de melkboeren. Ik heb een mooi uitzicht hier vanuit mijn kamer, heerlijk rustig en natuur.”

Stichting Ela - Avond shoot Kampen_200625#1.043

Locatie De Kattewaard

“Het werken is heel duidelijk en lekker buiten. Ook werk ik graag met onze geiten en konijnen. We gaan in de zomer altijd lekker pootje baden aan de IJssel!””


Meer informatie

Medewerker in beeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Vacatures

Valderio

Valerio

“Wat heel mooi is, dat je een divers team hebt met verschillende karakters. Van een teddybeer als het ware tot een leeuw en alles wat daar tussen zit.”

Nick

Nick

“Wat enorm fijn is dat er tijd is in je dienst om individueel wat te ondernemen met de client. Deze aandacht maakt dat je een nog betere band krijgt met de client.”

Jeroen

Jeroen

De client begeleid je ieder op zijn eigen manier. Kijk naar wat ze kunnen en niet naar wat ze niet kunnen.


Meer informatie

We kijken naar wat wél kan

Ons uitgangspunt is dat mensen met een beperking zo gewoon mogelijk kunnen leven. In hun eigen thuis en afgestemd op hun individuele behoefte.


Wie wij zijn