Stichting Ela gaat verder als ’t Kastheel

Vorig jaar hebben wij als organisatie besloten, om een nieuwe naam en een nieuw logo te ontwikkelen. In een projectgroep binnen alle geledingen van onze locaties zijn voorbereidingen getroffen met de ontwikkeling van een nieuwe merknaam.

Ontstaan en betekenis nieuwe naam

Inmiddels bestaan wij uit twee locaties genaamd de Kattewaard en de Stapel. Als we de eerste twee letters samenvoegen ontstaat het woord kast. Voor al onze bewoners hebben wij een helende werking, na stabilisatie en hechting ontstaan het gevoel van thuis. Zodoende is het woord KA-ST-HEEL ontstaan. Bij een kasteel denk je al gauw aan muren, torens, een gracht. Allerlei aspecten waarin bescherming geboden wordt. Wij bieden die bescherming zonder muren, torens en vijanden. De bescherming die wij wel bieden is bescherming voor prikkels, voor de overvraging vanuit de maatschappij. Als organisatie bieden wij eveneens bescherming voor onze bewoners en medewerkers, tegen de regeldruk vanuit de systeemwereld.

Vernieuwde kernwaarden passend bij nieuwe naam

Onze vernieuwde kernwaarden zijn verbinding, dynamisch, geborgenheid en duurzaamheid. Deze sluiten naadloos aan bij de bescherming van een Kast(h)eel. In de ontwikkeling van ons logo, komen onze kernwaarden weer terug. Een schild, met kantelen reflecteert onze dynamische vormen en de verbinding. Daarnaast is de geborgenheid omsluitend in het schild  dat volledig omsluitend is. De duurzaamheid komt terug in het complete logo wat staat voor een langdurige relatie die we aangaan, met elkaar.

Met enorme trots kijken we uit naar onze toekomst met een passend merknaam, logo en slogan! Tevens een aangepaste mooie website en social kanalen. We willen graag in verbinding staan en willen graag horen wat u als lezer vindt van deze verandering. Laat uw reactie achter  onder dit bericht.

Deel dit bericht

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

Ingur Zijlstra

Een toepasselijke naam voor een organisatie die zich sterk maakt, verbonden voelt , mooie zorg levert aan de mensen die bij hun mogen wonen.

Henk

Jammer dat de mooie naam Stichting Ela niet meer bestaat door toedoen van mensen die de naam toe eigenen vanuit egoïsme en eigen belang. Namelijk elazorg.